L'IES INCA T'ORIENTA

L'IES INCA T'ORIENTA

dijous, 2 de març del 2017

CLOE: DEFINIR L'OBJECTIU PROFESSIONAL

Avui us presentam una eina que us ajudarà a definir el vostre objectiu professional, us serà molt útil per fer adquirir un major autoconeixement que us servirà per a fer una bona elecció acadèmica i professional : ENDAVANT¡¡
Resultat d'imatges de autoconeixement



CLOE és una aplicació desenvolupada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) que ajuda a definir el propi objectiu professional i dóna suport a un dels obstacles principals amb què es troben les persones en el seu procés de recerca de feina: dirigir els esforços d'aquesta recerca cap a una professió o sector determinats.
CLOE consta de diversos apartats sobre els valors, els interessos, les aptituds, la personalitat i les competències de la persona usuària, factors que intervenen en la configuració de l'objectiu professional.
Els apartats estan dinamitzats per dos tipus de vídeos que actuen com a fil conductor.
  • En primer lloc, durant tot el procés es desenvolupa una història que transcorre a mida que es va avançant en l'aplicació. El diàleg entre les actrius explica de manera entenedora el contingut que es tractarà.
  • En segon lloc, a l'inici de cada apartat, es mostren diferents talls amb entrevistes realitzades a professionals que actuen com a representants, cadascun d'ells, d'un sector professional diferent. Aquests professionals ajuden a entendre conceptes com aptitud, competències, actitud, etcètera, vinculats a les seves professions.
El resultat final de l'eina és un informe que es genera basant-se en les respostes introduïdes i que pot servir com a guia per a la definició del propi objectiu professional. Aquest informe pren el seu valor màxim quan la persona pot contrastar els resultats amb l'assessorament d'un/a tècnic/a de les Oficines de Treball del SOC, que pot ajudar a concretar l'orientació de la recerca de feina i ubicar el contingut de l'informe en l'entorn del mercat de treball actual.
Es pot accedir a CLOE clicant aquí:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada