L'IES INCA T'ORIENTA

L'IES INCA T'ORIENTA

diumenge, 6 de maig del 2018

TRIAR MATÈRIES EN FUNCIÓ DE LA BRANCA DE CONEIXEMENT QUE M'AGRADA

A l'hora de triar un itinerari acadèmic has d'intentar tenir clar quin és el teu objectiu professional i de formació .
Quan ens decantam per BATXILLERAT, has de saber que aquest et condueix a estudis superiors, per tant, un cop acabat el batxillerat has de preveure continuar estudiant. (si no és així, convindria repensar l'opció de la Formació Professional de grau mitjà)
Si el que vols és estudiar a la Universitat,  és fonamental conèixer els Estudis de Grau que hi ha dins cada Branca de coneixement per la qual et decantes.
Els estudis universitaris es distribueixen en 5 branques de coneixement ARTS i HUMANITATS, CIÈNCIES SOCIALS I JURÍDIQUES, CIÈNCIES DE LA SALUT, CIÈNCIES, ENGINYERIA I ARQUITECTURA.
A la següent gràfica veuràs com estan distribuïts aquests estudis a la UIB i quines són les assignatures de batxillerat que hauràs d'arribar a cursar:
Una vegada te visualitzes en aquell estudi, fas una passa enrere i comproves quines assignatures de batxillerat te demanarà la universitat per aquell estudi, i si estàs a 3r d'ESO, quines assignatures de 4t me prepararan pel Batxillerat que em condueix als meus estudis universitaris.

Pot ser el teus estudis no estiguin a la UIB, aleshores hauràs d'investigar qué te demanen a una altra universitat, per ajudar-te aquí te deixam un enllaç que ben segur serà d'utilitat:


  AGRUPACIÓ DELS ESTUDIS UNIVERSITARIS PER BRANCA DE CONEIXEMENT

https://www.educaweb.cat/continguts/educatius/estudis-universitaris/oferta-titulacions-universitaries-branca-coneixement/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada