L'IES INCA T'ORIENTA

L'IES INCA T'ORIENTA

dimecres, 30 d’octubre de 2019


 
El PORT-UIB depèn d’una comissió mixta amb representants de la Conselleria d'Educació i Universitat i de la UIB i està adscrit funcionalment al Vicerectorat d’Estudiants. Té com a finalitat principal millorar les relacions entre els centres educatius de les Illes Balears i la Universitat i facilitar la incorporació de nous alumnes a la Universitat, mitjançant la difusió de la importància de la formació superior entre l'alumnat de primària i secundària.
Per altra bamda,  us fem arribar aquestes informacions, que poden ser d'interès:
  • T'ajudam a decidir. Xerrades sobre els estudis de grau de la UIB. Dies 15, 22 i 29 de novembre de 2019
  • Orientació personalitzada. Servei nou del PORT-UIB que té el propòsit d'orientar el futur alumnat de la UIB sobre el seu camí acadèmic i professional, amb la intenció de promoure'n la diversitat d’interessos, capacitats i motivacions.
  • Setmana de la Ciència i la Tecnologia. Activitats orientades a la comprensió de l'impacte que tenen les activitats científiques i tecnològiques sobre el dia a dia. Del 9 a l 15 de novembre de 2019
  • La Universitat dels Nins i de les Nines. Oferim als estudiants d’infantil i primària i a les seves famílies la possibilitat de participar en diferents activitats i formar part de la que serà la seva universitat.
Recordau que a la pàgina web <https://seras.uib.cattrobareu tota la informació adreçada al futur alumnat de la UIB: activitats Seràs UIB, PBAU, paràmetres de ponderació, notes de tall, estudis de grau...
Per qualsevol dubte o suggeriment de millora, estan a la vostra disposició la directora del programa, doctora Margalida Payeras, i el personal tècnic, senyores Lola Álvarez i Francesca Molinos i senyor Miquel Amorós, als telèfons 971 17 24 36 / 20 27, o a l’adreça electrònica <seras@uib.cat>.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada